Nadat OWEN vanaf afgelopen zaterdag niet lekker in zijn vel zat en aanvankelijk weer opleefde had hij vanmorgen duidelijk weer een inzinking. Op naar de kliniek en uit voorzorg ook kwakkelkindje MISSY meegenomen die al langere tijd niet fit is en over weinig weerstand beschikt.

JED, OWEN, MISSY komen alledrie uit één en hetzelfde hok in het dodingsstation van Tuineje. Gezien de nare afloop van JED en de huidige toestand van OWEN is er een grote kans dat alledrie de hondjes iets bij zich hebben gedragen

OWEN en ook MISSY mogen als ze redelijk goed gaan vanavond rond 20.30 uur weer naar huis omdat er tussen 23.00uur en 9.00uur s'morgens toch niemand in de kliniek aanwezig is en Elke dan zelf s'nachts voor ze kan zorgen en een beetje kan vertroetelen. Dat is toch beter dan zielig en alleen in een metalen hokje in de kliniek te liggen. De infuzen en injecties kan Elke ook zelf toedienen.

Pff.. het zijn dus lange, zware dagen en nachten op de finca.

Bovendien heeft de auto het gisteren ook weer begeven, ( kapotte startmotor zo blijkt). Gelukkig is vrijwilliger Ben Huismans met zijn huurauto bereid om op en neer naar de kliniek te rijden. 

Hopelijk waait er spoedig weer een positieve wind over de Fuertedogs finca want het zit allemaal flink tegen :-(.