Zoals u wellicht gemerkt hebt is er sinds 27-5-2011 geen nieuws meer verschenen op de Fuertedogs website.

Het is de afgelopen twee maanden erg hectisch geweest op de Fuertedogs finca en alles daar omheen.

Zo werden er onder andere veel hondjes gedumpt, waarvan een groot deel inmiddels al een thuis heeft danwel in opvanggezinnen verblijft.

Sinds 10 juli 2011schijnt de webbeheerder bezig te zijn om de Fuertedogs site ergens anders onder te brengen. Dat gaat met de nodige vertraging en hindernissen. Ook is helaas het één en ander aan updates etc verloren gegaan. Daarnaast zijn er nog wat mankementen te verhelpen. Zo is er helaas ook een probleem met het uploaden van foto's. Het vervelende is echter dat de webbeheerder tot 10 augustus afwezig is. Het  updaten van de website is momenteel dus maar beperkt mogelijk - alleen tekst.

En zo is het in alle stress en drukte peddelen tussen alle hobbels en hindernissen en moeten we er maar het beste van maken en de moed niet laten zakkenSmile 

 

28-7-2011:

Gelukkig, de webbeheerder heeft vanaf zijn vakantieadres in Ecuador het probleem met de mediabank kunnen verhelpen waardoor er vanaf nu weer foto's geupload kunnen worden. De ontbrekende nieuwsberichten van de afgelopen weken zullen de komende periode door Elke met terugwerkende kracht worden bijgewerkt. De verzorging van de honden gaat voor.