brandy

  BRANDY - reutje   GEADOPTEERD !

 

BRANDY , een chihauhau reutje geboren 29-9-2006.

 

Het 4 jarige reutje is evenals zijn 10-jarige maatje BRUNO met spoed op zoek naar een nieuw thuis. Hun Engelse baas is onlangs aan leukemie bezweken en de familie wil / kan de hondjes niet opnemen.

Het zou fijn zijn als er zich met spoed een adoptiegezin / opvanggezin voor BRANDY zou melden opdat hij zsm over zijn verdriet kan komen en een nieuwe start kan maken.

Op 13-1-2011 gecastreerd.

 

Heeft u interesse om BRANDY te adopteren of wilt u meer informatie, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Wilt u BRANDY ondersteunen middels adoptie op afstand, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

brandy

 

23-1-2011 Brandy naar Nld , in opvang bij Petra.
brandy-vertrek naar Nld 23-1-11

BRANDY,  het chihauhau reutje dat onlangs zijn Engelse baasje verloor zit sinds 24 januari in opvang bij Petra in Papendrecht.

Het kleine manneke voelt zich goed in het gezin en bloeit onder hun goede zorgen lekker op.

.

brandy-nld BRANDY

 

BRANDY, geboren 29-9-2006, is nog op zoek naar een fijn thuis.

 

Heeft u serieuze belangstelling om dit rustige kereltje een definitief thuis te bieden neem dan even contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

3-3-2011

BRANDY, het chihauhau reutje dat onlangs zijn baasje verloor aan leukemie, woont vanaf vandaag in Zierikzee.

Familie Rebel viel als een blok voor Brandy en het reutje had ook gelijk een klik met zijn nieuwe baasjes.

brandy-a Brandy

 

Dat ze samen heerlijk zullen genieten!

Bij deze ook nogmaals hartelijk dank aan Petra Klinzing voor het opvangen van Brandy.

13-3-2011

RANDY heeft het fijn in Zierikzee.  Hij geniet volop van de aandacht en knuffels van zijn nieuwe baasjes en de heerlijke wandelingen.

brandy-b


ukBRANDY- male dog

 

Are you interested in adopting BRANDY? Would you like more information? Please email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
If you would like to sponsor BRANDY at the finca please email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..