De drie teefjes KATY, LAYKA & PELUSA ofwel PLUISJE die sinds vorige week op de Fuertedogs finca verblijven zijn inmiddels gesteriliseerd.

Het drietal werd 'thuisloos' nadat het gezin waar ze vandaan kwamen zich door de aanhoudende economische crisis genoodzaakt zag om terug te keren naar hun thuisland.

vl-aa

De meisjes hebben de operatie goed doorstaan. Layka bleef nog een paar uurtjes wat misselijk maar knapte tegen de avond ook weer op.

Pelusa (=Pluisje) is tijdens de narcose ook van haar pluiserige krullenvracht ontdaan en moest even wennen zo zonder haar jasje. Ze heeft trouwens prachtige ogen!

vl-layka vl-katy vl-pluis

Alledrie de teefjes zijn hele leuke, aanhankelijke, lieve beestjes en zijn in goede conditie. Hopelijk vinden ze spoedig een fijn thuis.

 

Heeft u interesse om één van deze drie teefjes te adopteren of wilt u meer informatie, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Wilt u deze teefjes op afstand ondersteunen stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Ps.

Er waren helaas geen donaties binnengekomen voor de sterilisatie van de drie teefjes. Dat betekent dus een flinke aanslag op Elke's sterilisatiepotje. Mocht u alsnog willen doneren voor de sterilisaties dan is dat zeer welkom daar er nog meer teefjes op de finca gesteriliseerd dienen te worden.