Vandaag precies over 2 maanden, dus op 25 september 2010, zal op de Universiteit van Utrecht de 1e Zwerfhonden-conferentie in Nederland plaatsvinden. Iedereen die direct of indirect betrokken is bij hulpverlening aan zwerfdieren is op deze dag van harte welkom. Deze conferentie is speciaal gericht op bestuursleden en/of vrijwilligers van stichtingen die zich bezig houden met zwerfhonden in het buitenland. Echter ook andere belangstellenden zijn van harte welkom..

zwerfhond        

 

Het doel van deze conferentie is om met allen, die zich inzetten voor zwerfhonden in het buitenland, samen te komen en elkaar te voorzien van nuttige en praktische informatie. Door middel van lezingen van experts op het gebied van wetgeving, educatie- en sterilisatieprojecten en hoe stichtingen aan extra gelden kunnen komen, hopen wij te kunnen komen tot een brede uitwisseling van kennis en ideeën ten behoeve van hulp aan zwerfdieren waar ook ter wereld. 

Het probleem van, maar vooral voor deze dieren en dan met name voor zwerfhonden is enorm groot. Laten wij met ons allen gaan proberen om voor deze dieren daadwerkelijk en structureel iets te veranderen.

Voor meer informatie:  http://www.zwerfhondenconferentie.nl/