Liefhebbers van Fuerte Dogs en Elke opgelet:

Ten behoeve van Fuertedogs wil Bernadette van Dam haar vakantiehuisje in Ermelo een week verhuren. Bedoeling is dat het huisje per opbod verhuurd wordt. De hoogstbiedende kan een week van het huisje gebruik maken. Het totale bedrag gaat naar Elke en de honden.

Iets meer over het huisje:
“De Flierefluiter” ligt op een kleinschalig bungalowpark in Ermelo. Het huisje is winterhard, voorzien van thermopane ramen en centrale verwarming. De ramen zijn van kunststof, hebben een draai-kiep systeem en kunnen ook helemaal open. In de slaapkamers zit horrengaas voor de raamdelen die open kunnen (voor het huisje zie verder de foto’s). Via het achterpad wandel je met drie minuten midden in het bos. Het grote hondenlosloopgebied is op tien minuten loopafstand. Verder is er in de buurt een heel groot gedeelte heide waar honden ook los mogen lopen. Er zijn talloze mogelijkheden om te wandelen en te fietsen.

foto vakantiehuisje image3322-10-3711 

image3325-10-3741 image3326-10-3751 image3324-10-3731

Een eldorado voor mens en hond! Het bungalowpark is kleinschalig. Er zijn geen asfaltpaden, er is geen disco e.d. In de zomer is er een leuk buitenbad met kinderbadje. Er is een tennisbaan en er is een skelter te huur. Verder is er de kantine, waar in de zomer activiteiten zijn en waar je, voor een redelijk bedrag, lekker kunt eten. Bij het zwembad ( hoogseizoen) is er een snackbarloket waar je ijs, patat e.d. kunt kopen. Het huisje is zowel in de zomer alsook in de winter te bewonen. In de zomer is het altijd drukker, in de winter erg rustig. De verwarming is uitstekend en voor het lekkere is er ook een houtkachel. Het huisje is voor zien van goede bedden en matrassen, dekbedden, kussens en heeft een volledige inventaris voor wat betreft bestek, pannen, borden enz. enz. Door de kleinschaligheid is het park heel geschikt voor kinderen. In het huisje is een kinderbedje, een kinderstoel, kinderservies en bestek aanwezig. Ook zijn er kinderboekjes en kinderspeelgoed (meest jongetjes). Huisdieren zijn gratis. Volgens de regels van het park mogen er twee huisdieren mee

 

We beginnen met een startbod van € 100,-. Alle biedingen daarboven zijn wekom. Het gaat tenslotte vooral om het goede FUERTE doel! Help Elke en de honden en biedt mee op dit knusse, hondvriendelijke vakantiehuisje! Bieden kan van 30 mei tot 13 juni 15.00 uur, via de Fuertedogs Hyve. Indien men niet over een Hyves account beschikt maar wel mee wil bieden kan hij/zij contact op nemen met Arlette Vos (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), zij zal dan het bod namens hen uitbrengen. Verblijf in overleg met de eigenaar. Het hoogste bod wordt bekend gemaakt op de Podencodag 13 juni a.s.
 
Zie ook de Fuertedogs hyve: http://fuertedogs-com.hyves.nl/